Balansz Egészségfejlesztő Központ
1024 Budapest, Kút utca 3.
Telefonszám
+36 30 308 6379
Email
info@balanszek.hu

Stressz, szorongás, pánik kezelése kis csoportban

Bemutatkozás, a terapeutákról

A csoportot Veress Anna és Gombos Bernadett klinikai, munka és szervezet szakpszichológusok vezetik.
"A magánrendelés megkezdése előtt mindketten sok évig dolgoztunk a felnőtt és gyermek pszichiátria területén, ahol jelentős tapasztalatra tettünk szert. Ezt követően már mindketten több mint 10 éve folytatunk magánrendelést, ahová klienseink többsége a csoport támájához kapcsolódó kérdésekkel jelentkezett/jelentkezik. Emellett egyre több vállalat és kisebb cég kér fel minket dolgozóik mentális egészségének felmérésére és megtámogatására."
Bővebben olvashatnak rólunk munkatársainkról szóló oldalunkon.

Kiket várunk a csoportba?

Szeretettel várjuk a kis csoportba azok jelentkezését, akiknek  vissza-visszatérő problémát jelent a stresszel/ szorongással/ pánik tünetekkel való megküzdés. Akik jelenleg valamilyen oknál fogva nem tudják vállalni a hosszabb terápiás munkára való elköteleződést, holott érzik annak szükségességét. Fontos célkitűzésünk, hogy a résztvevők olyan eszközökhöz és személyes tapasztalathoz jussanak  az alkalmak során, amivel magabiztosan el tudnak indulni az önsegítés útján.
Balaton

Első interjú

A csoport indulását megelőzően minden résztvevővel egyénileg ülünk le 30 percre átbeszélni a számukra fontosabb kérdéseket, fókuszpontokat. Ezt az alkalmat azért tartjuk fontosnak, hogy a későbbiek során valóban be tudjuk építeni az alkalmak tematikájába az egyéni igényeket, kérdésekre adandó válaszokat.

Miről fognak szólni az alkalmak?

Egy mondatban a 8 alkalom arról fog szólni, hogy egy biztonságos társas közegben, többek által bátorítva és megtartva nézzenek szembe a résztvevők a saját stresszt/ szorongást/ pánik tüneteket okozó gondolataikkal, tapasztalataikkal majd találjanak ezekre megnyugvást/megoldást jelentő saját utakat.
Az alkalmak során a résztvevőket több terápiás és tréning módszerrel ismertetjük majd meg tapasztalati úton (relaxációs módszerek mint például a mindfullness, autogán tréning, progresszív relaxáció; KIP, "stresszkezelés", család és párterápiás szemlélet egyes elemei), amelyeket lesz alkalmuk alaposan kipróbálni. Sokat fogunk foglalkozni szintén a csoport főbb témái mentén az érzelmekkel, érzelmi működésekkel is.
Reményeink szerint mindenki meg fogja tudni alkotni a 8 alkalom végére a saját mentális énvédő és problémamegoldó rendszerének vázát a megjelölt témákkal kapcsolatban.

Időpont, helyszín és árak

8 db. péntek 17-19 óra, 1024. Kút utca 3/ fsz.4. Az alkalmak ára: 10.000Ft
Első interjú időpontja: valamelyik péntek délután online a csoportot megelőzően, előre egyeztetett időpontban. Időtartama 30 perc. Az első interjú ára is 10.000Ft

Bejelentkezés

Bejelentkezéseket az info@balanszek.hu email címen vagy a +36303086379 telefonszámon várjuk.

Egyéb információ

A 8 alkalmat követően lesz lehetőség egyéni visszajelzést kérni valamelyik csoportvezetőtől 30-50 percben.
Igény szerint a csoport folytatható lesz.