Balansz Egészségfejlesztő Központ
1024 Budapest, Kút utca 3.
Telefonszám
+36 30 308 6379
Email
info@balanszek.hu

Szülőkonzultáció

Konzultációinkat minden szülőnek ajánljuk, akik valamilyen típusú bizonytalanságot élnek át a gyerekneveléssel kapcsolatban.

Szülőkonzultációinkon foglalkozhatunk egy-két jól körülhatárolt kérdéssel, aktuális problémával vagy családi élethelyzettel, de megvizsgálhatunk egy folyamatos, a szülő-gyermek kapcsolatban sok helyen érzékelhető elbizonytalanodást is.  

Kollégáink elsőként felmérik a bizonytalanság mibenlétét és segítenek eligazodni abban, hogy milyen mélységű lehet a probléma és milyen megoldási módok nyújthatnak segítséget. Sokszor elég egy-két jellemző helyzet átbeszélése, új szempontok és esetleg új megoldási módok egyeztetése. Más esetekben egy hosszabb terápiás munka veszi kezdetét, ahol a cél a bizalomteli szülő-gyermek kapcsolat megerősítése vagy kiépítése.

Milyen esetekben segíthet a Szülőkonzultáció?

Anya gyermekkel

Eddigi tapasztalataink alapján Szülőkonzultációink a következő helyzetek megoldásában nyújthatnak hatékony segítséget:

  • Hatékony szülői időgazdálkodás
  • Szülői, párkapcsolati és munkahelyi szerepek egyeztetése
  • Szülők viselkedésének hatása a gyermekekre
  • “Nem figyel rám...”
  • “Hiába mondom….”
  • “Miért csinálja, ha tudja, hogy azt nem szabad…”
  • “Nem érzem jó szülőnek magam, mert…”

Természetesen ezek mellett minden más felmerülő helyzetben is megadjuk a szükséges támogatást .

Időpontok, helyszín és ár

A Szülőkonzultáció díja alkalmanként 8.000 - 20.000Ft.

A konzultációkat a II. kerületben, a Margit híd budai hídfő és a Mechwart liget közvetlen szomszédságában (1024 Budapest, Kút u. 3.) tartjuk reggel 8:00 és 20:00 között. Az 50 perces alkalmakat Gombos Bernadett vagy Veress Anna vezeti.

A bejelentkezés menete

Kérjük, hívja a Balansz Egészségfejlesztő Központ telefonszámát (0630 308 6379) vagy írjon nekünk e-mailt az info@balanszek.hu címre! Szakemberünk megválaszolja kérdéseit és tájékoztatja Önt a konzultáció pontos menetéről.