Balansz Egészségfejlesztő Központ
1055 Budapest, Stollár Béla utca 3.
Telefonszám
+36 30 308 6379
Email
info@balanszek.hu

Relaxációs csoport alsósoknak

Relaxációs csoportunkba alsó tagozatos általános iskolásokat és szüleiket várjuk. A csoport célja segítséget nyújtani az iskolai stressz feldolgozásában. Az induló csoportokról a Facebookon adunk tájékoztatást illetve e-mailben vagy telefonon lehet róluk érdeklődni.

adatlap

Az iskolai élet nagy változásokat hoz a gyerekek életében.  Az új feladatok mellé új teljesítményhelyzet társul. Jó jegyeket kellene szerezni, sokszor 45 percen keresztül kellene lankadatlanul figyelni és befogadni, amit a tanító vagy tanár át akar adni az órákon.

Azt is tudjuk, hogy nemcsak a gyerek, de a szülő is újra iskolás lesz – emlékeinek, elvárásainak, vágyainak megfelelően áll majd gyermeke iskolai karrierjéhez, teljesítményéhez.

Relaxációs csoportunk a gyerekekre és a szülőkre nehezedő iskolai stressz kezelésében szeretne segítséget nyújtani.

A csoportfoglalkozás indulása előtt minden jelentkezővel szülőkonzultáció keretében ismerkedünk meg egymással. A 10 alkalom leteltével pedig kölcsönösen megbeszéljük tapasztalatainkat.

A csoportfoglalkozások alkalmával a gyerekek olyan technikákat sajátíthatnak el, mely segítségükre lehet feszültségeik hatékonyabb kezelésében.

A 60 perces foglalkozás során dramatikus, művészetterápiás és imaginációs technikákkal dolgozunk.

Időpontok, helyszín és ár

lány levelekkel

A csoportokon való részvétel díja alkalmanként (beleértve a szülőkonzultációkat is) 3500 Ft. A maximális létszám: 8 fő.

A relaxációs csoportot Jászai Mari térhez közeli rendelőnkben (1055 Budapest, Stollár Béla u. 3)  tartjuk keddenként 17:00-18:00 között. A csoportot Artai Monika és Nagy-Kálmánchelyi Orsolya klinikai szakpszchológusok vezetik.

A bejelentkezés menete

Kérjük, hívja a Balansz Egészségfejlesztő Központ telefonszámát (0630 308 6379) vagy írjon nekünk e-mailt az info@balanszek.hu címre! Szakemberünk megválaszolja kérdéseit és tájékoztatja Önt a csoportokkal kapcsolatos minden szükséges információról.