Balansz Egészségfejlesztő Központ
1055 Budapest, Stollár Béla utca 3.
Telefonszám
+36 30 308 6379
Email
info@balanszek.hu

Antihiszti konzultáció

Konzultációinkra olyan szülőket illetve gyerekeket várunk, akik többször találják magukat kiélezett, feszült családi helyzetekben, amelyek felett elveszítik a kontrollt és nem tudják fenntartani vagy könnyedén visszaállítani az egyensúlyt és a nyugalmat. 

Adatlap

Sokéves tapasztalatunk azt mutatja, hogy a rengeteg munka, feladat és ellátandó szerep mellett a szülőknek sokszor igen nehéz megtalálni az egyensúlyt és megőrizni a családi nyugalmat. Különösképpen kiéleződhet mindez a gyermekek azon korszakaiban, amikor érzékenyebbek, “hisztisebbek” az átlagosnál, amikor nehezebben megnyugtathatóak. A gyermek fejlődése során több hullámban tapasztalhatják meg a szülők a “hiszti ezer arcát”.

A hiszti feloldásának kulcsa általában az idegrendszeri érés megsegítése kisebb korban, valamint a szülői és gyermeki igények pontos egyeztetése, a keretek pontos meghatározása és a játszmák tisztázása. Mindehhez azonban sokszor jól jön egy-két praktikus tanács, egy szakember értő segítsége.

Antihiszti konzultációink családterápiás szemléletben folynak, azaz a hisztit a családi rendszer részének tekintjük, hiszen jellemzően valamilyen formában az egész családot érinti. A konzultációk során feltárjuk a gyerekek szülők számára nehezen kezelhető hisztijeinek mélyebb okait, segítünk megérteni a családi rendszer működésében betöltött szerepét és a családtagokkal közösen alternatívákat dolgozunk ki.

A konzultációk menete

  • Első találkozás, ismerkedés
  • Hisztinapló készítése
  • A hiszti okának, dinamikájának feltárása
  • Megoldások kidolgozása és tesztelése
  • Az eredmények értékelése

Időpontok, helyszín és ár

Síró kislány

A konzultáció díja alkalmanként 8.000-11.000Ft.

A konzultációkat a Jászai Mari térhez közeli rendelőnkben (1055 Budapest, Stollár Béla u. 3)  tartjuk reggel 8:00 és 20:00 között. Az 50 perces alkalmakat Gombos Bernadett vagy dr. Simon Zsófia Eszter vezeti.

A bejelentkezés menete

Kérjük, hívja a Balansz Egészségfejlesztő Központ telefonszámát (0630 308 6379) vagy írjon nekünk e-mailt az info@balanszek.hu címre! Szakemberünk megválaszolja kérdéseit és tájékoztatja Önt a konzultáció pontos menetéről.